Personalcykel, en förmån för dig som anställd i Göteborgs stad

Personalcykel är en förmån för dig som är anställd av Göteborgs stad.  Ett av de prioriterade miljömålen i Göteborgs stad är ökat cyklande och internbolaget Göteborgs Stads Leasing AB har uppdraget att hantera personalcyklar till stadens anställda.  
Elcykelbutiken är upphandlad leverantör för att leasa personalcykel som anställd av Göteborgs stad.
Med en personalcykel får du en modern kvalitetscykel som bidrar till ett bättre personligt välbefinnande och en minskad miljöpåverkan. Du kan välja fritt vilken typ av cykel du vill leasa, vanlig cykel, elcykel, lastcykel, racer, MTB…..

Du kan välja bland våra elcyklar och lastcyklar

Meridastore och Bikefixx

Genom ett samarbete med vår grannbutik Merida och Bikefixx så kan du välja din personalcykel ur deras stora sortiment. Merida är en av världens största cykeltillverkare med utveckling i Tyskland och produktion i egna fabriker i Taiwan. Cyklar med funktion och kvalité i fokus, det gör att vi på Elcykelbutiken är trygga med att ha Bikefixx och Merida som samarbetspartner.

Kom till hörnet av ÖvreHusargatan/Seminariegatan så hjälper vi dig att hitta rätt cykel.

Med bara 50m mellan butikerna så har du verkligen möjlighet att hitta en cykel som passar dig oavsett om du vill ha en treväxlad damcykel, en lådcykel till barn eller hund, värsta MTB:en eller en racer till Vätternrundan.

Välkommen till Göteborgs cykelgata!